Website design

Krijg jij een beetje de kriebels als mensen nu naar je website gaan? Zie je telkens dingen die anders zouden kunnen? Vind je je website wel okee, maar blijft ergens die gedachte dat het misschien meer op zou kunnen leveren? Dan is het nu tijd voor actie. Met een kick-ass wordpress website trek je jouw ideale klant eindelijk aan.

Waarom zou ik investeren in een website design?

“Nou Anouk, ik ben zelf ook best handig met Joomla/Wordpress/Wix.” Dat snap ik best. De eeuwenoude vraag is.. Wil je zelf (weer) een wordpress site maken of toch een wordpress site laten maken? Als grafisch vormgever zie ik dat websitedesign niet voor iedereen is weggelegd. Je stopt er als ondernemer veel van jouw waardevolle tijd in, maar het YES! gevoel blijft een beetje uit. Die tijd krijg je niet meer terug. Oeps!

Een WordPress website laten maken in een unieke stijl

Geef de controle uit handen en laat mij voor jou een geweldige WordPress website in elkaar zetten. Als je wil, kun je dit combineren met een te gek logo of huisstijl, zodat je in een keer een sterke branding neerzet. Je logo, website, stijl, alles regel ik voor je. Geen verrassingen. (Tenzij je een kick-ass websitedesign meetelt als verrassing.)

Laat je door een professional een goede website maken, dan:

 Hoef je niet meer door de wir-war van thema’s te zoeken

 Is de site echt HELEMAAL naar je zin en past het bij je merk

 Is jouw nieuwe website ook technisch dik in orde

 

Past een professioneel design bij jouw business en jouw merk? Gelijk heb je. Dan moeten we hier zeker eens even over praten.

Met een website van Leenaars Design krijg je als ondernemer:

 Natuurlijk een schitterend uniek ontwerp

 Als grafisch vormgever geef ik je doelgericht advies

 Geen standaard templates, maar maatwerk

 Geen technische kennis nodig

 

De kosten? Maar denk eens terug aan al die tijd die je verspild hebt zonder resultaat te boeken. Die website waar je net niet helemaal tevreden mee bent. Het geld dat het telkens kost.

Gun jij jezelf een prachtige website, die je net elk halfjaar hoeft te veranderen? Ben jij klaar om op te vallen tussen collega-ondernemers? Een kick-ass website is dichterbij dan je denkt.