Een uniek logo of hip webdesign?
Met mijn ontwerpbureau ondersteun ik je.

Stel je voor dat jij zou schitteren met een te gekke website…
Dat jij eindelijk herkend wordt vanwege jouw unieke huisstijl…
Dat zou te gek zijn, toch?

Gun jouw mooie business de uitstraling die het verdient. 
Laat geen kansen en omzet meer liggen.

Wat zou het voor jou als succesvolle ondernemer betekenen als je:

 Snel kon schakelen met een ervaren vormgever?

 Zelf weinig hoefde na te denken over de uitvoering?

 In het hoofd van jouw (potentiële) klant bleef rondhangen?

 Je meer omzet kon genereren met jouw event?

Hoe zou dat zijn, een professioneel logo van een echt ontwerpbureau?

Uiteindelijk draait het allemaal om zien en gezien worden. Dat werkt niet alleen goed in Saint Tropez, maar ook in Rijen, Breda en de rest van het land. Daarom werk ik, Anouk, sinds 2009 als grafisch vormgever. Ik geloof dat jouw succes begint met het neerzetten van een sterk merk. Zo kijk ik met een frisse blik naar jouw huidige stijl en denk met jou mee over jouw personal branding.

Als vormgever met meer dan tien jaar ervaring neem ik een bak met kennis mee, als jij voor een bakje thee zorgt.

Waarom zou je kiezen voor een grafisch ontwerper voor je website of huisstijl?

Je hebt misschien in een ver verleden een logo of huisstijl laten ontwerpen. Maar schaamt je nu lichtjes als je toekomstige klanten benadert. Het past nu niet meer bij je wensen of bedrijfsactiviteiten. Het ziet er niet professioneel uit. Maar ja, er komt al zoveel bij ondernemen kijken dat sommige dingen even op de achtergrond verdwijnen.

Dat begrijp ik helemaal. Toch is het onwijs waardevol voor jou als ondernemer om stil te staan bij wat je uitstraalt. Je kunt dan best iemand gebruiken die met je meedenkt over jouw stijl. Een ervaren grafisch ontwerper, die jou ondersteunt en adviseert in dit proces.

Wat drijft mij als zelfstandig ondernemer en vormgever?

Met mijn ontwerpbureau heb ik alle zelfstandigheid en vrijheid als ondernemer. Echt fijn, want ik geniet van de afwisseling en de creativiteit die bij het ondernemen komt kijken. Daarnaast krijg ik er echt een kick van als alles VISUEEL samenkomt. Jouw logo, jouw huisstijl, je visitekaartje…

Wat kun je van mij verwachten? Ik werk nauwkeurig en geef eerlijk advies tijdens het ontwerpen van je logo, huisstijl of website. Dit doe ik met veel plezier voor verschillende lokale en niet-lokale bedrijven. Met de meeste opdrachtgevers werk ik al jaren samen.

Kun jij bijna niet wachten om..

 Samen met Leenaars Design een unieke stijl neer te zetten?

 Te profiteren van de kennis en ervaring van een enthousiaste vormgever?

 Met mij te sparren over een geweldige nieuwe website of huisstijl?

 Van jouw bedrijf een echt goedlopend merk te maken?

Fijn! Laat iedereen weten waar jouw bedrijf voor staat.