Flyer laten ontwerpen voor jouw business

Ben jij een energieke ondernemer die graag evenementen organiseert? Geef je regelmatig een training of workshop? Nu zou je hier natuurlijk zelf een flyer voor kunnen maken. Maar wat zegt dat over jouw business? Het loont om een professionele folder of flyer te laten ontwerpen voor jouw bedrijf. Investeer je in grafisch design, dan:
 Lever je alleen nog een briefing aan en hoef je zelf weinig aan te passen

 Lokt jouw folder of flyer onmiddellijk klanten naar je zaak

 Straal je succes uit waardoor je jouw business boost!

 

Speciaal voor jou: de ideale klant aantrekken met een folder of brochure

Als ondernemer heb je tijd en geld geïnvesteerd in een bepaald project. Hoe FIJN is het als mensen dan ook daadwerkelijk komen op je event? Het vraagt een investering om een flyer, folder of brochure te laten ontwerpen. Stel je voor dat de status van jouw klant verandert van “wel geïnteresseerd” naar “KAN NIET WACHTEN om naar je evenement te gaan!”

Waarom een flyer laten ontwerpen en geen zelfgemaakte brochure?

Waarom een ontwerp en niet een zelfgemaakt meesterwerkje, vraag je je misschien af. Je hebt het vast gehoord: vaste vormen, kleuren en lettertypen vergroten je herkenbaarheid. En da’s fijn, want als mensen je zien en kennen willen ze eerder zaken met je doen. Daarom bereik je meer met een sterk grafisch ontwerp, want je werkt daarmee continu aan je zichtbaarheid. Klinkt uitstekend, toch?!

Goed verhaal. Maar hoe werkt dat nu concreet?

Bij Leenaars Design staan er verschillende grafische mogelijkheden op het menu. Natuurlijk kun je mij vooraf precies vertellen wat je in gedachten hebt of een voorbeeld sturen. Ik maak altijd een uniek grafisch design, dat je nergens anders tegenkomt. Als je dit wenst, verzorg ik ook het drukwerk. Ik kan zelfs je nieuwe logo of huisstijl ontwerpen en implementeren. Instant exposure, dus.